Guarnición de verduras salteadas con lomo de cerdo mechado
Hey everyone, hope you're having an amazing day today. Today, we're going to make a distinctive dish, Guarnición de verduras salteadas con lomo de cerdo mechado. It is one of my favorites. This time, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.
Guarnición de verduras salteadas con lomo de cerdo mechado is one of the most popular of recent trending meals on earth. It is simple, it is fast, it tastes yummy. It is appreciated by millions daily. They are nice and they look wonderful. Guarnición de verduras salteadas con lomo de cerdo mechado is something which I've loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Guarnición de verduras salteadas con lomo de cerdo mechado, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Guarnición de verduras salteadas con lomo de cerdo mechado delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Guarnición de verduras salteadas con lomo de cerdo mechado is 8 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Guarnición de verduras salteadas con lomo de cerdo mechado estimated approx 2 horas.
To get started with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Guarnición de verduras salteadas con lomo de cerdo mechado using 24 ingredients and 15 steps. Here is how you cook that.
Esta receta fue elaborada en la clase de Bases Culinarias, en dónde aprendimos a sellar, bardear... Es bonito aprender cada vez más. #Saltear1
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Guarnición de verduras salteadas con lomo de cerdo mechado:
- 1 kilo lomo de cerdo
- 150 gr almendras sin cáscara y entera
- 400 gr tocino
- 250 ml miel
- 150 gr pasas
- 80 gr mantequilla
- 1 pza cebolla
- c/n pimienta molida
- c/n sal
- 45 ml agua
- 20 gr maicena
- verduras salteadas
- 250 gr zanahorias babies
- 7 pzas espárragos
- 3 pzas papa
- 2 pzas calabaza italiana
- 90 gr mantequilla
- 150 gr ajonjolí
- c/n aceite
- utensilios
- 1 molde de aproximadamente 30 cm
- 1 sartén de aproximadamente 30 cm
- 1 tabla para picar
- c/n papel aluminio
Instructions to make to make Guarnición de verduras salteadas con lomo de cerdo mechado
- Primero tenemos que limpiar el lomo con ayuda del cuchillo filetero (retirar el exceso de grasa). Después le haremos pequeñas incisiones en los lados y lo rellenaremos con pasas y almendras.
- En un sartén agregaremos un poco de aceite con mantequilla, y procederemos a saltear la cebolla en corte de pluma. Ya que esté salteada lo pondremos en un molde y obtendremos una cama con la cebolla. (Le podemos agregar más pasas y almendras).
- En un sartén, a fuego alto, pondremos un poco de aceite y mantequilla, de modo que sellaremos el lomo. Lo dejaremos 1 min en cada lado.
- Vamos a sazonar con pimienta y sal al gusto. (Ustedes pueden sazonar a su gusto)
- En una tabla, pondremos una pieza de tocino sobre otra, y pondremos nuestra carne. Así se irá bardeando todo el lomo. (Podemos utilizar palillos para que se quede fijo el tocino en el lomo).
- Poner a precalentar el horno a 180°C durante 15 min.
- Ya que está bardeado el lomo, lo pondremos en la cama de cebolla que hicimos anteriormente. Y le vaciaremos la miel y lo adornamos a nuestro gusto. (Si quieren pueden agregarle jugo de naranja)
- Tapar con papel aluminio el molde y lo meteremos al horno durante una hora y media.
- Pasando la hora y media, le retiraremos el aluminio con ayuda de unas pinzas y dejaremos el lomo 20 min más. Y estará listo.
- Retiraremos la carne y pondremos a hervir el jugo que quedó para hacer una salsa. En un vaso revolvemos el agua con la maicena.. y se mezclará con el jugo hasta que quede un poco espeso.
- Para las verduras salteadas.. cortaremos las verduras en julianas y limpiamos los espárragos..
- Ponemos a azar el ajonjolí a flama baja, después agregamos un poco de aceite y mantequilla.. pondremos las zanahorias babies, ya que estén brillosas pondremos la demás verdura. Y así saltearemos.. !Listo!
- Para el emplatado, corto una medida de 2 cm de ancho al lomo y le agrego la salsa que hicimos acompañado de las verduras salteadas.
- Listo! Quedó riquísimo 🤤
As your experience and also confidence grows, you will certainly locate that you have much more all-natural control over your diet as well as adapt your diet regimen to your individual preferences in time. Whether you intend to serve a recipe that makes use of less or even more ingredients or is a bit essentially hot, you can make straightforward changes to accomplish this objective. In other words, begin making your dishes promptly. As for fundamental food preparation skills for beginners you do not need to learn them however only if you master some simple food preparation methods.
This isn't a full overview to quick as well as easy lunch dishes yet its excellent something to chew on. Hopefully this will obtain your creative juices flowing so you can prepare delicious dishes for your family members without doing too many square meals on your journey.
So that's going to wrap this up with this exceptional food Steps to Prepare Quick Guarnición de verduras salteadas con lomo de cerdo mechado. Thank you very much for reading. I am sure that you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment